Se vores åbningstider for sommerferien HER

Book tid til værksted her

Aircondition service i Skjern

Køler din bils aircondition ikke længere, som den plejer, når du tænder for den på en lun sommerdag? Så kan du med fordel booke tid til aircondition service hos KH Automobiler.

Din bils aircondition er et lukket system, hvori der flyder kølemiddel. De fleste airconditionanlæg mister en smule kølemiddel over et år, og derfor forringes køleevnen langsomt. Hvis ikke din bils aircondition serviceres, vil kølemidlet med tiden forsvinde helt. Bliver mængden af kølemiddel for lav, slides anlægget, hvilket øger risikoen for, at det går i stykker. Ud over at kontrollere temperaturen påvirker aircondition også indeklimaet i bilen. Virker din aircondition ikke optimalt, øges chancen for, at der dannes svampesporer og bakterier i anlægget, som du risikerer at indånde.

Hos KH Automobiler anbefaler vi, at du får lavet aircondition service mindst hvert halve år. På den måde er du sikret, at dit airconditionanlæg fungerer optimalt, og du minimerer risikoen for dyre reparationer.

Forskellen på aircondition og klimaanlæg

Rigtig mange forveksler aircondition og klimaanlæg, men der er faktisk en væsentlig forskel på de to. På et airconditionanlæg skal du selv styre temperaturen, da anlægget ”bare” køler den luft, der pumpes ind i kabinen. På et klimaanlæg skal du derimod blot indstille temperaturen, hvorefter anlægget sørger for at holde temperaturen konstant. Både airconditionanlæg og klimaanlæg mister køleevne over tid, derfor skal de begge serviceres regelmæssigt.

Book aircondition service hos KH Automobiler

Hos KH Automobiler i Skjern har vi vores eget CarPeople-værksted, hvor vi udfører professionel aircondition service på biler af alle mærker, modeller og produktionsår. Ved et aircondition service tømmes airconditionanlægget af en af vores erfarne mekanikere, hvorefter det tørres, og nyt kølemiddel påfyldes.

Ud over aircondition service udfører vi blandt andet også basisservice, synstjek og serviceeftersyn. Du finder en oversigt over alle vores værkstedsydelser, værkstedets åbningstider samt vores bookingformular lige her. Hvis du ligger inde med spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 13:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

KH Automobiler A/S
Jægervej 2
6900 Skjern

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur