Se vores åbningstider for sommerferien HER

Book tid til værksted her

Basisservice i Skjern

Hvad er forskellen på basisservice og serviceeftersyn? Basisservice kan betegnes som et lille serviceeftersyn. Ved et serviceeftersyn gennemgår en mekaniker hele bilen grundigt for eventuelle problemer, som skal udbedres såsom skader eller defekte dele. Ved basisservice tjekker en mekaniker ”kun” alle bilens basale dele for at sikre, at alle vigtige funktioner stadig virker optimalt. Du får ikke et stempel i din bils servicehæfte ved basisservice – til gengæld er basisservice oftest billigere end et fuldt serviceeftersyn.

Fordele ved basisservice

For at sikre din og dine medtrafikanters sikkerhed på vejene er det vigtigt, at din bil regelmæssigt serviceres. Et basisservice kan være et godt valg, hvis du har svært ved at overholde de regelmæssige intervaller for serviceeftersyn, men stadig gerne vil sikre, at alle de basale ting er i orden. Mange bilejere vælger desuden at få foretaget et basisservice i perioden mellem to serviceeftersyn for ekstra tryghed i hverdagen. Basisservice er også et populært valg blandt mange med en lidt ældre bil, hvor fabriksgarantien er udløbet. Ved at vælge et basisservice frem for et serviceeftersyn er der nemlig en del penge at spare, hvis der ikke længere er garanti på bilen.

Book basisservice hos KH Automobiler

Hos KH Automobiler udfører vi basisservice på vores eget CarPeople-værksted i Skjern. Vi udfører basisservice på biler af alle mærker, modeller og produktionsår, og vores erfarne mekanikere følger altid producentens forskrifter nøje. Ønsker du en fuld gennemgang af din bil, kan du med fordel vælge et serviceeftersyn, og skal din bil snart til syn, udfører vi også synstjek.

Du finder værkstedets åbningstider samt vores bookingformular lige her. Ligger du inde med spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular nedenfor.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 13:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

KH Automobiler A/S
Jægervej 2
6900 Skjern

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

22. Juli
23. Juli
24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli

29. Juli
30. Juli
31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur