Se vores åbningstider for sommerferien HER

Care by KH

Din tryghed er vores første prioritet

Hos KH Automobiler er vi helt bevidste om, at køb af en bil er en stor beslutning, som kræver tillid og tryghed. Læs mere her.

Derfor er vores første prioritet at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse ved at tilbyde dem ekstra muligheder for at opnå sikkerhed og tryghed. Vi kan blandt andet tilbyde brugtbilsgaranti, bilforsikring og serviceaftale.

Brugtbilsgaranti

KH Automobiler tilbyder i samarbejde med Fragus Group deres fordelagtige GOSafe bilgarantitjenester, som kan give udvidet tryghed og sikkerhed for kunderne. Garantien dækker mange store udgifter ved reparation efter udløbet af nybilsgarantien. Der er ingen selvrisiko og så er du dækket i hele Europa. Der er forskellige garantiprodukter, som alle er tilpasset bilens alder og type. Læs mere om brugtbilsgaranti lige her.

Bilforsikring

En bilforsikring er lovpligtig og dækker skader og ulykker forårsaget af din bil på andre. Hos KH Automobiler anbefaler vi en kombineret ansvars- og kaskoforsikring, som også dækker skader på din egen bil. Hos KH Automobiler tilbyder vi attraktive bilforsikringer i samarbejde med ASG Care. Deres bilforsikring inkluderer ansvars- og kaskoforsikring, førerulykkesforsikring, fri kilometer samt frit værkstedsvalg. Det er muligt at tilkøbe ekstra tjenester som vejhjælp og selvrisikodækning. Læs mere om vores bilforsikringer lige her.

Serviceabonnement

Hos KH Automobiler tilbyder vi en serviceaftale i form af et serviceabonnement til en fast lav månedlig ydelse, som kan give dig større økonomisk tryghed samt budgetsikkerhed på servicering af din bil. Serviceaftalen tilpasses dit kørselsbehov og bilmodel. Skulle dine behov ændre sig, kan serviceaftalen justeres. Derudover opnår du rabat på uforudsete reparationer. Læs mere om vores serviceabonnement lige her.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvad du kan forvente, når du køber din nye brugte bil hos KH Automobiler i Skjern? Så læs mere på vores side lige her. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 35 00 88 eller besøge os på Jægervej 2 i Skjern til en uforpligtende snak.

Vejen til tryghed

ikon6
ikon3
ikon1
ikon4
ikon2
ikon7
ikon5

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

22. Juli
23. Juli
24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli

29. Juli
30. Juli
31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur