Vi har juleferie og derfor lukket fra 23/12 til 2/1 – Fremvisning af bil kontakt Frederik på tlf. 96 800 555

Bilsalg hos KH Automobiler

Er reklamationsret og garanti det samme?

Nej, det er ikke det samme. Når du som forbruger køber en nyere brugt bil ved en brugtvognsforhandler så har du som følge af købeloven altid to års reklamationsret og de 2 års reklamationsret må ikke sammenlignes med en garanti da det slet ikke har noget med
hinanden at gøre.

I modsætning til garantien dækker reklamationsretten kun mangler, hvis årsag var til stede på leveringstidspunktet, og som er udover det forventelige. Reklamationsretten fungerer således, at mangler, der konstateres inden for de første 12 måneder efter levering, formodes at have været til stede på leveringstidspunktet, medmindre sælger kan sandsynliggøre noget andet. Det kaldes formodningsreglen/formodningsperioden.

Den resterende tid af den to år lange reklamationsfrist (efter formodningsperioden) er det forbrugeren, der skal bevise, at der er en mangel, og at årsagen til manglen var til stede, da bilen blev leveret.

Men for at sikre os at kunderne her hos KH Automobiler bliver klædt bedst muligt på ved købet af deres nye drømmebil, har vi lavet “Vejen til tryghed” for at sikre kunden i at vi har vist dem alle de mulighederne der er i forbindelse med et bilkøb for at skabe mest mulig tryghed. Det kan være vores tryghedspakker, forsikringer, finansieringsmuligheder, serviceaftaler og ekstraudstyr til bilen så kunden ikke skal være bange for at de har overset eller mangler noget når de kører her fra med deres nye bil.

Beregn byttepris

Book prøvetur