Se vores åbningstider for sommerferien HER

Bilforsikring

Når du køber en bil, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, som kan dække eventuelle skader og ulykker, som din bil kan forårsage på andre personer eller deres ejendom. Selvom det ikke er lovpligtigt med en kombineret ansvars- og kaskoforsikring for din nye bil, anbefaler vi alligevel at tegne denne, da du herved også vil være dækket, hvis der opstår skader på din egen bil. Hos KH Automobiler kan du tegne din forsikring gennem vores samarbejdspartner ASG Care i forbindelse med dit bilkøb.

ASG Care Forsikring

Har du nogensinde oplevet at være i en situation, hvor du har haft brug for din forsikring, men er i tvivl om, hvorvidt du er dækket? Med ASG Care behøver du ikke bekymre dig om dette. Du er nemlig fuldt dækket, og kan føle dig helt tryg under din køreoplevelse. Skulle uheldet være ude, vil ASG Care hurtigt sørge for, at du kommer trygt tilbage på vejene igen.

ASG Care tilbyder en pålidelig bilforsikring med gode dækninger til en fordelagtig pris, hvor du bliver hurtigt forsikret uden frustrationer. Forsikringen inkluderer både ansvars- og kaskoforsikring, førerulykkesforsikring, fri kilometer og frit værkstedsvalg. Derudover kan du tilkøbe ekstra tjenester som vejhjælp og selvrisikodækning for at få endnu mere tryghed under dine køreture.

Du kan læse mere om ASG Care forsikring på deres hjemmeside.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur