Se vores åbningstider for sommerferien HER

Book tid til værksted her

Montering af anhængertræk i Skjern

Anhængertræk er for mange bilejere uundværligt. Det giver nemlig mulighed for at kunne fylde en trailer med godter på turen over grænsen eller tage en campingvogn med på kør-selv-ferien. Det er dog ikke nødvendigvis game over, hvis du har udset eller købt dig en bil uden anhængertræk. I mange tilfælde er det muligt at eftermontere anhængertræk på bilen.

Typer af anhængertræk

Fastmonteret træk sidder permanent fast på bilen og er nok det træk, de fleste tænker på, når de hører ordet ’anhængertræk’. Aftageligt træk kan monteres efter behov og tages af, når det ikke er i brug, hvilket er smart, hvis du kun bruger trækket et par gange om året. Svingbart træt er, ligesom fastmonteret træk, altid monteret på bilen, men det gemmer sig under kofangeren og er derfor ikke synligt, når det ikke er i brug.

Derudover findes der to forskellige typer stik nemlig et 7-pol-stik og et 13-pol-stik, som bruges til at forbinde anhængeren med bilens elektriske system. Det er muligt at tilpasse stikket med en omformer, hvis ikke de passer til din bil.

Book montering af anhængertræk hos KH Automobiler

Hos KH Automobiler udfører vi montering af anhængertræk på vores eget CarPeople-værksted, som er beliggende på Jægervej 2 i Skjern. Vores mekanikere har mange års erfaring , og du kan altid regne med professionel og kompetent service, der lever op til vores tårnhøje standarder.

Foruden montering af anhængertræk udfører vi blandt andet også hjulskifteaircondition service og bremsetjek. Lige her finder du en oversigt over alle vores værkstedsydelser samt vores bookingformular. Har du spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du finder alle vores kontaktoplysninger her.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 13:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

KH Automobiler A/S
Jægervej 2
6900 Skjern

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

22. Juli
23. Juli
24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli

29. Juli
30. Juli
31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur