Se vores åbningstider for sommerferien HER

El- og hybridbiler

Service og reparation af el- og hybridbiler i Skjern

Rigtig mange bilejere har allerede skiftet benzin- eller dieselbilen ud med en grønnere udgave, og i fremtiden vil vi kun se endnu flere el- og hybridbiler på vejene. Hos KH Automobiler er vi på forkant med den grønne omstilling. Som en del af CarPeople er vi nemlig certificerede i service og reparation af el- og hybridbiler.

Som ejer af en el- eller hybridbil bør du være opmærksom på, at det ikke er alle værksteder, der er i stand til at udføre service eller reparationer på din bil. Det skyldes blandt andet, at el- og hybridbiler indeholder en række unikke teknologier, som kræver en særlig viden af mekanikeren. Desuden kræver det, at værkstedet er udstyret med det rette værktøj og sikkerhedsudstyr.

Vores mekanikere bliver løbende trænet i den teknologi, der findes i el- og hybridbiler, og vores værksted bliver løbende opdateret med det nyeste udstyr. Du kan derfor roligt booke tid til service eller reparation af din el- eller hybridbil på vores CarPeople-værksted i Skjern. Du finder vores bookingformular lige her. Har du spørgsmål til KH Automobiler, er du desuden meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 35 00 08 eller via vores kontaktformular.

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur