Vi har juleferie og derfor lukket fra 23/12 til 2/1 – Fremvisning af bil kontakt Frederik på tlf. 96 800 555

El- og hybridbiler

Service og reparation af el- og hybridbiler i Skjern

Rigtig mange bilejere har allerede skiftet benzin- eller dieselbilen ud med en grønnere udgave, og i fremtiden vil vi kun se endnu flere el- og hybridbiler på vejene. Hos KH Automobiler er vi på forkant med den grønne omstilling. Som en del af CarPeople er vi nemlig certificerede i service og reparation af el- og hybridbiler.

Som ejer af en el- eller hybridbil bør du være opmærksom på, at det ikke er alle værksteder, der er i stand til at udføre service eller reparationer på din bil. Det skyldes blandt andet, at el- og hybridbiler indeholder en række unikke teknologier, som kræver en særlig viden af mekanikeren. Desuden kræver det, at værkstedet er udstyret med det rette værktøj og sikkerhedsudstyr.

Vores mekanikere bliver løbende trænet i den teknologi, der findes i el- og hybridbiler, og vores værksted bliver løbende opdateret med det nyeste udstyr. Du kan derfor roligt booke tid til service eller reparation af din el- eller hybridbil på vores CarPeople-værksted i Skjern. Du finder vores bookingformular lige her. Har du spørgsmål til KH Automobiler, er du desuden meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 35 00 08 eller via vores kontaktformular.

Skriv til os

Beregn byttepris

Book prøvetur