Vi har juleferie og derfor lukket fra 23/12 til 2/1 – Fremvisning af bil kontakt Frederik på tlf. 96 800 555

Book tid til Hjulskifte her

Hjulskifte og hjulopbevaring i Skjern

Rigtig mange billister kører rundt på sæsonhjul, som skal skiftes to gange om året nemlig forår og efterår. En god huskeregel er, at vinterhjulene skal på bilen, når temperaturen om efteråret falder til omkring 7 grader, hvilket typisk er lige omkring efterårsferien, mens sommerhjulene skal støves af og monteres på bilen, når temperaturen om foråret igen stiger til omkring 7 grader. Derudover skal hjulene altid skiftes med det samme, når de er nedslidte, eller hvis de har skader.

Hos KH Automobiler udfører vi hjulskifte på biler af alle mærker og modeller. Et hjulskifte hos os indebærer afmontering af de gamle hjul og montering af nye samt kontrol af dæktryk og efterspænding. Vi sikrer altid, at du hurtigt og sikkert kan køre videre.

Opbevaring af sæsonhjul

Har dine sommer- eller vinterdæk stadig mange kilometer i sig, selvom sæsonen er ovre, kan de sagtens gemmes og monteres på din bil igen ved næste sæsonskifte. Det er dog en forudsætning, at de har været opbevaret korrekt i mellemtiden. Opbevares de forkert, risikerer de nemlig at blive møre, skæve eller skadede, og det kan gå ud over sikkerheden. Hjul har allerbedst af at blive opbevaret mørkt, køligt og tørt. Derfor er haveskuret eller garagen ikke altid et godt valg.  

Hos KH Automobiler tilbyder vi foruden hjulskifte også korrekt opbevaring af dine sommer- eller vinterhjul. På den måde er du sikker på, at de forbliver sunde og klar til næste sæson. 

Hjulskifte og hjulopbevaring i Skjern

Hos KH Automobiler udfører vi hjulskifte på alle biler uanset mærke, model og produktionsår på vores eget CarPeople-værksted i Skjern, hvor vi også tilbyder opbevaring af sæsonhjul. Når du besøger vores værksted, sørger vores erfarne mekanikere altid for, at du hurtigt er godt kørende igen.

Foruden hjulskifte udfører vi også bremsetjekolieskift og basisservice. Du finder værkstedets åbningstider samt vores bookingformular lige her. Har du spørgsmål til vores værkstedsydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 13:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

KH Automobiler A/S
Jægervej 2
6900 Skjern

Skriv til os

Beregn byttepris

Book prøvetur