Vi har juleferie og derfor lukket fra 23/12 til 2/1 – Fremvisning af bil kontakt Frederik på tlf. 96 800 555

Nordania Finans

I samarbejde med Nordania Finans tilbyder vi hos KH Automobiler tryg og attraktiv finansiering med massevis af fordele. Nordania Finans er en del af Danske Bank, som har eksisteret i mere end 150 år, men opererer dog som en selvstændig virksomhed, der gennem bilforhandlere tilbyder finansieringsløsninger til forhandlernes private og erhvervskunder.

Når du køber en bil enten privat eller til din virksomhed, kan du gennem KH Automobiler finansiere dit køb med et billån fra Nordania Finans. Vi tilbyder lån både med og uden udbetaling, og du kan selv vælge, om du ønsker en fast eller variabel rente. Med finansiering gennem os får du oftest en lavere rente, end du ville få i banken, og du bevarer samtidig dine lånemuligheder. Desuden tilbyder vi også leasing med yderst fordelagtige leasingvilkår.

Når du har fundet drømmebilen, finder vi sammen den leasing- eller finansieringsløsning, der passer bedst til dig og din økonomi. Vi klarer også ansøgningsprocessen for dig, og du får som regel svar på din ansøgning inden for få minutter. På den måde slipper du selv for al besværet. Når din ansøgning er godkendt, får du som kunde hos Nordania Finans desuden adgang til en række fordele heriblandt mulighed at udskyde ydelsen i en periode, hvis du får brug for ekstra luft i økonomien.

Du kan læse mere om Nordania Finans her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 35 00 08 eller via vores kontaktformular.

Skriv til os

Beregn byttepris

Book prøvetur