Se vores åbningstider for sommerferien HER

Om KH Automobiler i Skjern

Dit lokale bilhus og multibrand værksted i Skjern

KH Automobiler blev stiftet i marts 2002, da Alex Kassentoft og Berit Homann overtog et eksisterende Volvo/Renault-værksted. I 2011 flyttede vi i nye lokaler i Skjern, og i dag driver vi en etableret og velkendt forretning med salg af nyere, brugte kvalitetsbiler af alle mærker.

I 2019 blev vi en del af CarPeople-kæden, som er en fri, landsdækkende forhandler- og værkstedskæde med tårnhøje kvalitets- og servicestandarder. Her sætter vi en ære i at være et multibrand værksted, som kan løse alle opgaver, store som små, uanset bilens mærke, model og produktionsår. Vi er særligt specialiserede inden for biler af mærkerne Renault og Dacia, og så er vi certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler.

Hos os kommer tryghed først

Hos KH Automobiler vægter vi tryghed ekstremt højt. Vi ønsker, at alle vores kunder skal have en god og tryg oplevelse – og det gælder både for vores bilhandel og vores værksted. Når du køber en nyere, brugt bil hos os, sørger vi altid for at pakke dig rigtigt ind. Det vil sige, at vi ikke sender dig ud af døren, før du har al den viden og information, du skal bruge om bilen samt valg af ekstraudstyr, men også valg af finansiering, vores tryghedspakker, forsikring og serviceabonnement. Det kalder vi ”vejen til tryghed”.

Tættere på dig og din bil

Den personlige relation er enormt vigtig for os, deraf vores slogan ”tættere på dig og din bil”. Vi går højt op i at skabe et bånd til vores kunder baseret på ærlighed, troværdighed og tillid. Samtidig bestræber vi os på at være blandt branchens absolut bedste, både når det gælder kundetilfredshed, men også knowhow. Det gør, at vi har rigtig mange kunder, som kommer til os igen og igen, og det er vi umådeligt stolte af, da det for os er et bevis på, at vi gør noget rigtigt.

Du er altid velkommen

Du er altid meget velkommen til at lægge vejen forbi, såfremt du har lyst til at se vores udvalg af nyere, brugte biler og tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Du finder os på Jægervej 2 i Skjern. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at give os et kald på tlf. 97 35 00 88.

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

22. Juli
23. Juli
24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli

29. Juli
30. Juli
31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur