Vi har juleferie og derfor lukket fra 23/12 til 2/1 – Fremvisning af bil kontakt Frederik på tlf. 96 800 555

Om KH Automobiler i Skjern

Hos os kommer tryghed først

KH Automobiler blev stiftet i marts 2002, da Alex Kassentoft og Berit Homann overtog et eksisterende Volvo/Renault-værksted. I 2011 flyttede vi i nye lokaler i Skjern, og i dag driver vi en etableret og velkendt forretning med salg af nyere, brugte kvalitetsbiler af alle mærker samt et Renault- og Dacia-autoriseret servicecenter. I 2019 blev vi en del af CarPeople, som er en fri, landsdækkende forhandler- og værkstedskæde med tårnhøje kvalitets- og servicestandarder.

Hos KH Automobiler vægter vi tryghed ekstremt højt. Vi ønsker, at alle vores kunder skal have en god og tryg oplevelse – og det gælder både for vores bilhandel og vores værksted. Når du køber en nyere, brugt bil hos os, sørger vi altid for at pakke dig rigtigt ind. Det vil sige, at vi ikke sender dig ud af døren, før du har al den viden og information, du skal bruge om bilen samt valg af ekstraudstyr, men også valg af finansiering, vores tryghedspakker, forsikring og serviceabonnement. Det kalder vi ”Vejen til tryghed”.

Den personlige relation er enormt vigtig for os, deraf vores slogan ”tættere på dig og din bil”. Vi går højt op i at skabe et bånd til vores kunder baseret på ærlighed, troværdighed og tillid. Samtidig bestræber vi os på at være blandt branchens absolut bedste, både når det gælder kundetilfredshed, men også knowhow. Det gør, at vi har rigtig mange kunder, som kommer til os igen og igen, og det er vi umådeligt stolte af, da det for os er et bevis på, at vi gør noget rigtigt.

Du er altid meget velkommen til at lægge vejen forbi, såfremt du har lyst til at se vores udvalg af nyere, brugte biler og tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du finder os på Jægervej 2 i Skjern. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at give os et kald på tlf. 97 35 00 88.

Skriv til os

Beregn byttepris

Book prøvetur