Se vores åbningstider for sommerferien HER

Santander

Hos KH Automobiler samarbejder vi med Santander, som er en nordisk bank, der blev oprettet i Danmark i 2007. Santander er en del af Banco Santander, der er en at de største banker i verden med over 160 års baggrund. De har derfor mange års erfaring og er særligt specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter. Derudover har Santander en førende position på det danske marked for billån.

I samarbejde med Santander kan vi hos KH Automobiler tilbyde dig et fleksibelt og billigt billån med masser af tryghed. Ved at vælge finansiering fra Santander gennem os får du oftest en lavere rente end i banken, og du bevarer samtidig dine lånemuligheder. Du kan både søge om et lån med og uden udbetaling, og desuden kan du vælge mellem en fast eller variable rente. Mens en variabel rente umiddelbart er den billigste løsning, får du masser af sikkerhed med en fast rente, da du altid ved, hvad dit lån koster.

Du har derudover muligheden for at tegne en SAFE-forsikring, der betaler dine ydelser i tilfælde af eksempelvis arbejdsløshed.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge det lån, der passer bedst til dig og din økonomi, og vi klarer også ansøgningsprocessen for dig. Du får svar mens du venter, og ansøgningen er først bindende, når du har godkendt og underskrevet lånedokumentet. Er du nysgerrig, kan du læse mere om billån fra Santander lige her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97 35 00 08 eller via vores kontaktformular.

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur