Se vores åbningstider for sommerferien HER

KH Automobiler – En del af CarPeople

KH Automobiler er en del af den frie forhandler- og værkstedskæde CarPeople – og det forpligter. CarPeople har flere end 50 medlemmer landet over, som de stiller en række krav til for at sikre den høje kvalitet og kundeservice, som kæden er kendt for.

Vores moderne CarPeople-værksted i Skjern er et multibrand værksted, hvor vi udfører service og reparationer på alle biler uanset mærke, model og produktionsår. Vi har tidligere været autoriseret Renault og Dacia-værksted gennem flere år, og er derfor særligt specialiserede inden for disse bilmærker. Derudover er vi certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler.

Vores mekanikere er veluddannede og erfarne, og de klarer alle opgaver, store som små. Vi opdaterer løbende vores kompetencer og udstyr, så din bil altid er i trygge hænder. Service og reparationer udføres altid med største omhyggelighed efter fabrikantens forskrifter, så du bevarer din fabriksgaranti.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 35 00 08. Ønsker du at booke en tid på vores CarPeople-værksted, finder du vores bookingformular lige her.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur