Se vores åbningstider for sommerferien HER

Book tid til værksted her

Udskiftning af tandrem i Skjern

Tandremmen har en utrolig vigtig funktion for din bils motor. Den sørger nemlig for, at akslen i bunden af motoren kører i samme takt som akslen i toppen af motoren, hvilket sikrer jævn motorgang og god brændstofværdi. Hvis tandremmen går i stykker, kommer de to aksler ud af takt, og så risikerer stempler og ventiler at banke ind i hinanden, så de bliver bøjede og ødelagte. Det kan skade motoren i så høj grad, at det ikke kan betale sig at reparere den. Derfor er det en rigtig god ide at skifte tandremmen, før skaden sker.

Tandremmen er lavet af syntetisk gummi, som både slides og nedbrydes med alderen. Som regel kan du køre mellem 60.000 og 120.000 kilometer mellem udskiftning af tandremmen alt efter din bils mærke og model, dog anbefales det at skifte tandremmen hvert 4-6 år. I din bils servicebog står der altid angivet de specifikke intervaller for udskiftning af tandrem.

Udskiftning af taktkæde

I dag har mange biler en taktkæde, eller knastakselkæde, i stedet for en tandrem. En taktkæde har nøjagtig samme funktion som en tandrem, men som udgangspunkt holder den hele bilens levetid og er vedligeholdelsesfri. Derfor finder du ingen serviceintervaller for taktkæden i din bils servicebog.

Dog kan det stadig ske, at taktkæden bliver beskadiget eller knækker. Skaderne på motoren ved en knækket taktkæde er nøjagtig de samme som ved en sprængt tandrem. Oplever du problemer med ujævn motorgang eller støj fra motoren, kan det være tegn på, at taktkæden er beskadiget og skal skiftes.

Hos KH Automobiler udfører vi både udskiftning af tandrem og taktkæde.

Book udskiftning af tandrem hos KH Automobiler

Hos KH Automobiler udfører vi udskiftning af tandrem på vores eget CarPeople-værksted i Skjern. Vi udskifter tandremme og taktkæder på biler af alle mærker, modeller og produktionsår, og vi følger altid producentens forskrifter nøje.

Du finder vores værksted på Jægervej 2 i Skjern, og du kan se værkstedets åbningstider samt booke tid til udskiftning af tandrem lige her.

Foruden udskiftning af tandrem udfører vi også bremsetjekolieskift og serviceeftersyn.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 13:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

KH Automobiler A/S
Jægervej 2
6900 Skjern

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur