Se vores åbningstider for sommerferien HER

Book tid til Synstjek her

Synstjek i Skjern

I Danmark skal alle biler over 4 år synes hvert andet år for at sikre, at de er egnede til at køre på vejene. Ved syn kontrolleres, at din bil lever op til gældende lovgivning for både sikkerhed og miljø.

Før din bil skal til syn, er det en rigtig god ide at få lavet et synstjek. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis bilen ikke bliver godkendt, og du derfor må betale for et omsyn foruden eventuelle reparationer.

Hos KH Automobiler udfører vores erfarne mekanikere grundige synstjek på vores eget CarPeople-værksted i Skjern, og vi kontakter dig altid med det samme, hvis vi finder ting, der skal udbedres, for at din bil går gennem synet første gang.

Hvad kontrolleres ved syn?

Hvert andet år bliver din bil automatisk indkaldt til obligatorisk syn. Her kontrolleres dens tekniske stand, og om den lever op til gældende regler for sikkerhed.

Når din bil er til synstjek hos KH Automobiler, gennemgår vi altid hele bilen grundigt ud fra, hvad der kontrolleres ved syn. Vi tjekker blandt andet for, at styretøj, undervogn, udstyr, bremser, lys, lygter og dæk samt forurening, oliespild og rust lever op til lovens krav. 

Book synstjek hos KH Automobiler

Hos KH Automobiler i Skjern udfører vi grundige synstjek på vores eget CarPeople-værksted.

Du kan trygt få foretaget et synstjek hos os. Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring, og de udfører altid synstjek med største omhyggelighed, så du kan være helt sikker på, at din bil er klar til syn.

Du finder vores CarPeople-værksted på Jægervej 2 i Skjern, og du kan se værkstedets åbningstider samt booke tid til synstjek lige her. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 13:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

KH Automobiler A/S
Jægervej 2
6900 Skjern

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

22. Juli
23. Juli
24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli

29. Juli
30. Juli
31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur