Vi har juleferie og derfor lukket fra 23/12 til 2/1 – Fremvisning af bil kontakt Frederik på tlf. 96 800 555

Brugtbilsgaranti

Hos KH Automobiler i Skjern ønsker vi at sikre vores kunder bedst muligt mod uforudsete værkstedsregninger. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Fragus Group, som er førende udbyder af bilgarantitjenester i Norden med deres fordelagtige GOSafe garantiprodukter.

Hvis du beslutter dig for at opgradere din nye brugte bil ved at købe en GOSafe bilgaranti, kan du være sikker på at føle dig tryg. Garantien træder i kraft efter udløbet af den oprindelige nybilsgaranti og dækker mange store udgifter, hvis din bil senere skulle kræve en reparation. Garantiproduktet betales som et abonnement til en lav månedlig ydelse og har en selvrisiko på 0 kr.

Hvilke fordele får jeg ved at vælge en GOSafe bilgaranti?

Hvilken GOSafe bilgaranti bør jeg vælge?

Den rette GOSafe bilgaranti til din bil, afhænger af din bils alder, samt om det er en benzin-, diesel-, el- eller hybridbil. Læs mere om de enkelte garantiprodukter lige her.

Vi hjælper dig gerne

Hos KH Automobiler rådgiver vi dig gerne om, hvilken brugtbilgaranti du bør vælge til din nye brugte bil. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97 35 00 88 eller besøge os på Jægervej 2 i Skjern.

Beregn byttepris

Book prøvetur