Se vores åbningstider for sommerferien HER

Book tid til værksted her

Bremsetjek i Skjern

Hvorfor få lavet et bremsetjek? Din bils bremser har afgørende betydning for din og dine medtrafikanters sikkerhed. Et bremsetjek er med til at sikre, at din bil bremser optimalt. Skidt og grus fra vejene samt vind og vejr slider nemlig hårdt på dine bremser og øger risikoen for rust og ødelagte dele, hvilket giver nedsat bremseevne. Det kan medføre farlige situationer – ikke mindst fordi de sikkerhedssystemer, du finder i nyere biler som ABS og ESP kun virker, hvis bremserne er vedligeholdte. Fungerer dine bremser ikke optimalt, kan du derfor ikke altid regne med nødbremsen. Desuden tærer slidte bremser hårdt på pengepungen, da det gør, at din bil bruger mere brændstof.

Det er altså vigtigt, at du regelmæssigt får tjekket dine bremser af en professionel mekaniker. Hos KH Automobiler udfører vi professionelle bremsetjek ud fra fabrikantens forskrifter. Et bremsetjek indebærer blandt andet, at vi skiller bremserne ad og tjekker, om der er nok bremsebelægning tilbage. Vi gennemgår dem også for slitage, hvorefter vi renser, smører og justerer dem.

Hvad indebærer et bremsetjek hos KH Automobiler?

Book bremsetjek hos KH Automobiler

Hos KH Automobiler udfører vi professionelle bremsetjek på biler af alle mærker, modeller og produktionsår ud fra de højeste kvalitetsstandarder. Vores erfarne mekanikere på vores CarPeople-værksted i Skjern følger altid fabrikantens forskrifter og sørger for, at du hurtigt er godt og sikkert kørende igen.

Ud over bremsetjek udfører vi blandt andet også basisserviceolieskift og serviceeftersyn.

Du finder en oversigt over alle vores værkstedsydelser og værkstedets åbningstider samt vores bookingformular lige her. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du finder alle vores kontaktoplysninger her.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 13:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

KH Automobiler A/S
Jægervej 2
6900 Skjern

Skriv til os

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

22. Juli
23. Juli
24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli

29. Juli
30. Juli
31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur