Se vores åbningstider for sommerferien HER

Autoriseret Dacia-værksted

Autoriseret Dacia-værksted i Skjern

Dacia, som ejes af Renault, er et at de hurtigst voksende bilmærker i Europa – af god grund. Dacia byder nemlig på en række lækre og velkørende biler af høj kvalitet til ganske fornuftige priser. Hos KH Automobiler elsker vi Dacia, og derfor finder du foruden vores bilhandel også vores autoriserede Dacia-værksted på vores adresse i Skjern.

Hvorfor vælge et autoriseret værksted?

Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret værksted. For det første er vi hos KH Automobiler godkendte af producenten til at servicere og reparere både nye og ældre Dacia-modeller. Derfor er du altid sikker på, at din fabriksgaranti bevares, samt at der er styr på dokumentationen, når din bil har været en tur forbi os. Desuden er vores mekanikere særligt uddannede og specialiserede inden for service og reparation af Dacia og kan derfor hurtigt lokalisere og udbedre de fejl, din bil måtte have.

Book service eller reparation af Dacia hos KH Automobiler

Er det tid til service, eller har din Dacia fået et par skrammer, kan du med fordel booke tid på vores autoriserede Dacia-værksted i Skjern. Vi bruger kun originale og godkendte Dacia-reservedele, og vi sørger altid for, at du hurtigt er godt kørende igen.

Har du spørgsmål til vores autoriserede Dacia-værksted, er du meget velkommen til at give os et kald på tlf. 97 35 00 08 eller benytte vores kontaktformular.

Vi tilbyder også autoriseret service af Renault.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur