Vi har juleferie og derfor lukket fra 23/12 til 2/1 – Fremvisning af bil kontakt Frederik på tlf. 96 800 555

Autoriseret Renault-værksted

Autoriseret Renault-værksted i Skjern

Franske Renault er et af de mest populære bilmærker herhjemme. Successen skyldes blandt andet deres veldesignede og pålidelige biler og særligt de seneste år deres udvalg af moderne og innovative elbiler. Hos KH Automobiler elsker vi Renault. Derfor finder du foruden vores bilhandel også vores autoriserede Renault-værksted på vores adresse i Skjern.

Hvorfor vælge et autoriseret værksted?

Der er mange gode grunde til at vælge et autoriseret værksted. Hos KH Automobiler er vi godkendte af producenten til at udføre service og reparationer på både nye og ældre Renault. Det betyder, at du altid er sikker på, at fabriksgarantien bevares, samt at der er styr på dokumentationen, når din Renault har været et smut forbi os. Derudover er vores mekanikere særligt uddannelse og specialiserede i Renault og kan hurtigt lokalisere og udbedre eventuelle fejl, din bil måtte have.

Book service eller reparation af Renault hos KH Automobiler

Er det snart tid til service, eller har uheldet været ude, kan du med fordel booke tid på vores autoriserede Renault-værksted i Skjern. Vi bruger kun originale reservedele, som er godkendte af Renault, og vi sørger altid for, at du hurtigt og trygt kan køre videre.  

Har du spørgsmål vedrørende service eller reparation af din Renault, er du meget velkommen til at give os et kald på tlf. 97 35 00 08. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Vi tilbyder også autoriseret service af Dacia.

Beregn byttepris

Book prøvetur