Se vores åbningstider for sommerferien HER

Autoriseret Renault-værksted

Autoriseret Renault-værksted i Skjern

Franske Renault er et af de mest populære bilmærker herhjemme. Successen skyldes blandt andet deres veldesignede og pålidelige biler og særligt de seneste år deres udvalg af moderne og innovative elbiler. Hos KH Automobiler elsker vi Renault. Derfor finder du foruden vores bilhandel også vores autoriserede Renault-værksted på vores adresse i Skjern.

Hvorfor vælge et autoriseret værksted?

Der er mange gode grunde til at vælge et autoriseret værksted. Hos KH Automobiler er vi godkendte af producenten til at udføre service og reparationer på både nye og ældre Renault. Det betyder, at du altid er sikker på, at fabriksgarantien bevares, samt at der er styr på dokumentationen, når din Renault har været et smut forbi os. Derudover er vores mekanikere særligt uddannelse og specialiserede i Renault og kan hurtigt lokalisere og udbedre eventuelle fejl, din bil måtte have.

Book service eller reparation af Renault hos KH Automobiler

Er det snart tid til service, eller har uheldet været ude, kan du med fordel booke tid på vores autoriserede Renault-værksted i Skjern. Vi bruger kun originale reservedele, som er godkendte af Renault, og vi sørger altid for, at du hurtigt og trygt kan køre videre.  

Har du spørgsmål vedrørende service eller reparation af din Renault, er du meget velkommen til at give os et kald på tlf. 97 35 00 08. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Vi tilbyder også autoriseret service af Dacia.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur